معرفی بهترین برند های مگنت کابینت
مگنت کابینت از جمله یراق آلاتی است که در عین سادگی، زیبایی خاصی را به فضای آشپزخانه می بخشد و در طراحی دکوراسیون مدرن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مگنت کابینت با ظاهری زیبا و ساده و با حذف فضای اضافه ای که دستگیره های قدیمی ایجاد می کردند، باعث محبوبیت این وسیله در میان طراحان دکوراسیون داخلی و مشتریان شد. اگر به دنبال خرید بهترین مگنت کابینت هستید، در این مقاله سعی می کنیم تا بهترین برندهای مگنت کابینت را به شما معرفی کنیم و ضمن شناخت ویژگی های بهترین مگنت کابینت ، انواع مدل های مگنت کابینت را با هم بشناسیم تا بتوانیم بهترین مگنت کابینت را برای دکوراسیون داخلی خود انتخاب کنیم.
مگنت کابینت چیست؟
مگنت کابینت جهت ارتقاء عملکرد درب کابینت و همچنین زیبایی بیشتر کابینت ها عرضه شد. با استفاده از مگنت کابینت دیگر نیازی به دستگیره نیست و تنها با یک فشار می توان درب کابینت را باز و بسته کرد. مگنت کابینت بر روی بدنه ی کابینت ها نصب می شود.
همانند دستگیره ها که مدل های مختلفی دارند، انواع مدل های مگنت کابینت در بازار موجود است که علاوه بر تفاوت های ظاهری، کاربردهای مختلفی نیز دارند.
انواع مگنت کابینت بر اساس شکل مگنت ، اندازه و قدرت و نحوه ی نصب آن در بازار عرضه شده است. در ادامه به معرفی انواع مگنت کابینت و کاربردهای آن می پردازیم؛
انواع مدل های مگنت کابینت بر اساس نحوه ی نصب ( توکار و روکار )
اولین نکته ای که هنگام خرید مگنت کابینت به آن توجه می شود، نحوهی نصب مگنت است. مگنت کابینت توکار به دلیل مخفی بودن، محبوبیت بیشتری نسبت به مگنت روکار دارد. این مدل مگنت در داخل کابینت کار میشود. برای نصب مگنت کابینت توکار نیاز است تا بدنه کابینت سوراخ شود و مگنت در داخل آن قرار بگیرد. در نصب این مدل مگنت کابینت باید به ضخامت، جنس و استحکام بدنه کابینت توجه شود.
اما مگنت کابینت روکار روی دیواره داخلی نصب میشود و برای نصب نیازی به سوراخ کردن نیست و با استفاده از پیچ یا چسب میتوان آن را نصب کرد. هنگامیکه جنس بدنه و یا ضخامت دیوارهی کابینت به اندازه ی کافی برای نصب مگنت توکار نباشد، از مگنت روکار استفاده میشود.
انواع مدل های مگنت کابینت بر اساس ظاهر
انواع مدلهای مگنت کابینت بر اساس ظاهر به دو مدل مگنت پروانهای و مگنت مدادی تقسیم میشود. نوع نصب مگنتهای پروانهای و مدادی با یکدیگر تفاوت دارد که در ادامه به معرفی کوتاهی از آنها میپردازیم؛
مگنت کابینت مدادی
مگنت کابینت مدادی همانطور که از اسمش پیداست، ظاهری مدادی شکل دارد و به دو صورت روکار و توکار قابل نصب است. مگنت مدادی از دو استوانه کوچک و بزرگ تشکیل شده است. آهنربا در استوانه ی کوچک تر قرار دارد و استوانه ی بزرگ تر نیز به درب کابینت متصل است.
مگنت کابینت پروانه ای
مگنت پروانه ای به صورت روکار نصب می شود و پروانه ای شکل است. مگنت پروانه ای دارای دو سوراخ برای پیچ است که در دو قسمت راست و چپ آن قرار دارد.
انواع مگنت های کابینت بر اساس اندازه
مگنت های کابینت در ابعاد و اندازه های مختلفی در بازار موجود هستند. متداول ترین اندازه های مگنت های کابینت سایزهای 20 و 37 میلیمتری هستند. ابعاد و اندازه مگنت مورد نیاز بر اساس محل نصب ، توکار و یا روکار بودن و کارایی مگنت مشخص می شود.
انواع مگنت های کابینت بر مبنای جنس و متریال ساخت
متریال ساخت مگنتهای کابینت موجود در بازار به دو دستهی عمده تقسیم میشود. دستهی اول مگنت هایی هستند که از جنس بدنه آنها تماما از پلاستیک ساخته شده است.
جنس دسته ی دیگر مگنت ها از ترکیب فلز و پلاستیک است. باید به این نکته توجه شود که در محیط هایی که احتمال رطوبت و تماس با آب بیشتر است، از مگنت هایی استفاده شود که احتمال زنگ زدگی را کاهش دهند.
ویژگی های بهترین مگنت کابینت
قبل از اینکه به سراغ معرفی بهترین برند مگنت کابینت موجود در بازار برویم، بهتر است تا با ویژگی هایی که باعث می شود یک مگنت کابینت بهترین کارایی و کیفیت را به ما ارائه کند، آشنا شویم.
ویژگی های بهترین مگنت کابینت موجود در بازار در سه موضوع اصلی جای می گیرند؛ ظاهر ، کارایی و کیفیت ساخت.
این سه موضوع مهم ترین ویژگی های بهترین مگنت کابینت هستند که هنگام خرید باید به آنها دقت داشته باشید. پس از معرفی بهترین برندهای مگنت کابیت، نکات مهمی که هنگام خرید مگنت کابینت باید در نظر داشته باشید خواهیم پرداخت.
معرفی بهترین برند مگنت کابینت
با توجه به استقبال مصرف کنندگان و طراحان داخلی از مگنت های کابینت ، تولیدکنندگان این یراق آلات سعی کرده اند تا خود را به عنوان بهترین برند مگنت کابینت بازار معرفی کنند. برندهای مختلف از جنس و استانداردهای مختلف در تولید مگنت استفاده می کنند و این موضوع ممکن است بر روی قیمت نهایی محصول تاثیرگذار باشد.
برخی از مگنت ها قیمت بالاتری نسبت به بقیه دارند که معمولا این محصولات از کیفیت بالاتری نیز برخوردارند.
در ادامه به معرفی محبوب ترین و بهترین برندهای مگنت کابینت خواهیم پرداخت.
ساروگلوبال
ساروگلوبال همواره یک مرجع کامل و قابل اطمینان در ارائه ی بهترین یراق آلات است. ساروگلوبال با بیش از نیم قرن سابقه در حوزه ی یراق آلات، از خوشنام ترین و با سابقه ترین برندهای یراق آلات در کشور است.
ساروگلوبال با تولید انواع محصولات یراق آلات، سبدی کامل از محصولات مدرن و به روز را به مشتریان ارائه می دهد. نکته ای که ساروگلوبال را از سایر برندها متمایز می کند، تولید مگنت های کابینت در سایز ها و رنگ بندی مختلف است. این موضوع باعث می شود تا دست طراحان داخلی و نصاب های کابینت در انتخاب محصول موردنیاز خود کاملا باز باشد.
ساروگلوبال از بهترین برندهای مگنت کابینت بازار است و انواع مدلهای مگنت کابینت را می توانید از فروشگاههای معتبر ساروگلوبال در سراسر ایران دهید.
بلوم
بلوم یک برند اتریشی است که مگنت هایی از جنس پلاستیک تولید میکند. بلوم مگنتهای باکیفیتی در دو سایز بلند و کوتاه به بازار عرضه کرده است. مگنتهای کوتاه قابل نصب به صورت توکار و روکار هستند و مگنت های بلند تنها به صورت روکار قابل نصب هستند. نکته ای که در مورد مگنت های کابینت بلوم وجود دارد، این است که تنها در رنگ سفید در بازار موجود است و این موضوع می تواند گاهی برای طراحان داخلی اذیت کننده باشد.
ملونی
ملونی برندی است که تولید کننده مگنت های روکار و توکار است. مگنت های این برند در رنگ های سفید و طوسی تولید می شود
فانتونی
برند فانتونی نیز سابقه ی خوبی در تولید انواع یراق آلات و اکسسوری های کابینت دارد.مگنت های تولیدی این شرکت در انواع توکار و روکار عرضه می شود.
نکات مهم در خرید مگنت کابینت
هنگام خرید مگنت کابینت باید به سراغ برندی بروید که سابقه درخشانی در حوزه یراق آلات داشته باشد. برند ساروگلوبال بیش از نیم قرن است که تمرکزش را بر تولید و عرضه محصولات باکیفیت و مقرون به صرفه به مشتریان خود گذاشته است.
ساروگلوبال اولین برندش را با نام SARO به بازار عرضه کرد که دربرگیرنده محصولاتی باکیفیت و در عین حال مقرون به صرفه بود. برندهای Lombardi و QAENII از دیگر برندهای این مجموعه است که با هدف تحت پوشش قرار دادن تمام سلیقه ها تاسیس شدند.
یکی از مهمترین ویژگی های مثبت این برند، خدمات پس از فروش و مشاوره آنهاست که در صورت هرگونه مشکل می توانید با کارشناسان فنی این مجموعه در تماس باشید.
اما بهتر است بدانید که سراغ هر برندی که بروید باید چه نکاتی را مدنظر داشته باشید.
همانطور که قبل تر اشاره کردیم سه ویژگی است که در هنگام خرید مگنت کابینت باید به آنها توجه کنیم؛ ظاهر ، کارایی و کیفیت ساخت.
ظاهر یکی از مهم ترین فاکتورها در انتخاب بهترین مگنت کابینت است. مگنت های کابینت به بازار عرضه شدند تا ظاهری مدرن به دکوراسیون داخلی آشپزخانه ها و کابینت ها بدهند. بنابراین از این ویژگی مهم نباید غافل شد.حتما هنگام خرید مگنت کابینت به سراغ محصولی بروید که از نظر ظاهری با فضا و دکوراسیون شما همخوانی داشته باشد.
کارایی و نحوه نصب، نکته ی دیگری است که حتما باید در هنگام خرید به آن توجه کنید. انتخاب مگنت توکار و یا روکار بستگی به جنس و ضخامت کابینت و همچنین طراحی آن دارد.
نکته ی آخر که هنگام خرید مگنت کابینت باید به آن توجه کنید کیفیت ساخت و متریال آن است. به طور مثال اگر محیطی که می خواهید از مگنت کابینت استفاده کنید مرطوب و یا در تماس مکرر با آب است، سعی کنید از مگنت هایی که جنس آنها از فلز است استفاده نکنید تا از زنگ زدگی آن جلوگیری کنید.
مزیت استفاده از مگنت کابینت
به طور کلی مگنت کابینت دارای مزیت ها و معایبی است که دانستن آنها قبل از خرید مگنت کابینت ضروری است.در ادامه به مزیت های مگنت های کابینت و سپس به برخی از معایب آنها اشاره خواهیم کرد.
مدرن بودن : مگنت کابینت با حذف دستگیره های قدیمی و ایجاد سطحی صاف بر روی کابینت ها ، فضایی مدرن و امروزی به آشپزخانه ها بخشیده است.
مقرون به صرفه بودن : متریال استفاده شده در ساخت مگنت های کابینت باعث شده تا این مگنت ها قیمت پایین تری نسبت به دستگیره ها داشته باشند.
نصب راحت : یکی از مزیت های مگنت ها این است که نیازی به سوراخ کاری بر روی درب کابینت را ندارند و به راحتی بر روی کابینت نصب می شوند.
معایب استفاده از مگنت کابینت
مگنت ها در کنار مزیت هایی که دارند، معایب خودشان را نیز دارا هستند. هر چند که این معایب در قیاس با مزیت های مگنت ها کم اهمیت تر هستند اما بد نیست به برخی از آنها اشاره ای داشته باشیم.
کثیف شدن درب کابینت : یکی از معایب مگنت کابینت این است که به دلیل تماس مستقیم دست با درب کابینت، سطح کابینت زودتر کثیف می شود و ممکن است اثر کثیف و چربی دست بر روی آن دیده شود. البته این موضوع در مورد قسمت هایی از کابینت است که معمولا بیشتر باز و بسته می شوند.
عمر مگنت : از مهم ترین عیب هایی که از مگنت های کابینت گرفته می شود این است که آنها عمر طولانی ندارند، خصوصا در مورد درب هایی که بیشتر مورد استفاده هستند، ممکن است که مگنت های آنها زودتر فرسوده شوند. این موضوع کاملا وابسته به این است که از چه برندهایی استفاده کنید.
استفاده از برندهای بی کیفیت و ارزان قیمت ممکن است برایتان مشکل ساز باشد و مجبور باشید هر چند وقت یکبار مگنت کابینت خود را به دلیل خرابی عوض کنید. در عوض در صورت خرید یک مگنت کابیت با کیفیت از برندی شناخته شده تا مدت ها خیالتان از کارکرد آن راحت خواهد بود.
بهترین مگنت کابینت بازار کدام است؟
هدف از ارائه این مطلب آشنایی با بهترین برندهای مگنت کابینت و مرور نکاتی بود که کمک می کند تا بهترین مگنت کابینت را برای آشپزخانه خود خریداری کنید. با تعدد برندهای تولید کننده یراق آلات، انتخاب بهترین برند کابینت شاید کمی مشکل باشد اما با توجه به نکاتی که گفته شد و معرفی های مختصری که از برند های موجود در بازار داشتیم ، با اطمینان می توان از بند ساروگلوبال به عنوان یکی از بهترین تولیدکنندگان یراق آلات و مگنت های کابینت بازار ایران یاد کرد.
سلام آبا مگنت کابینت قابل تعمیر هست؟